Door een aantal tegenslagen en ervaringen die mijn leven op zijn kop zetten startte ik in 2003 met mijn pad naar meer bewustwording en ging ik op zoek naar wie ik werkelijk ben. Al gauw kwam ik in aanraking met Tantra waardoor ik meer in mijn lijf kwam, mezelf leerde accepteren en veel meer leerde genieten van lijfelijk contact.

Dankzij diverse Tantra workshops en de vele meditaties die ik beoefende alleen en met een partner kwam ik meer en meer thuis bij mezelf. Ook ontdekte ik massage als mijn nieuwe passie en gaf ik mijn loopbaan een totaal andere wending. In 2007 startte ik met de vakopleiding voor Holistisch Massagetherapeut en vanaf 2012 werk ik als Massagetherapeut in mijn eigen praktijk. Al snel legde ik het verband tussen Tantra en massage en startte ik bij Helios met de Tantramassage opleiding. Hier ontdekte ik dat de diepere en meer volledige aanraking nog meer tot ontspanning, overgave en heldere inzichten konden leiden. Vanaf 2015 voegde ik Tantramassages toe aan mijn aanbod onder de naam Tantric Heart.

Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is. Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel. Meditatie en massage ondersteunen je daarbij.

Om mijn passie te delen en mijn kennis door te geven geef ik naast individuele sessies (Tantramassage, De-armouring en coaching) ook diverse Tantra en Tantramassage workshops. Tot 1 september 2018 was ik drie jaar docent van de Helios Tantramassage Opleiding en gaf ik bij Helios ook diverse Tantra(massage) dag- en avondworkshops en Tantra weekenden. Ruim vijf jaar heb ik intensief samengewerkt met co-trainer Mieke Vos. Vanaf het najaar 2021 begeleid ik de Tantra(massage) workshops met mijn geliefde Debby Broersma.

 

Kijk voor meer informatie op: www.tantric-heart.nl

Arnoud Colenbrander