Mijn interesse in Tantra was een natuurlijk vervolg op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Tantra heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijn vrouw zijn, mens zijn. Tantra helpt mij in contact te zijn, en gecenterd te blijven in mijn hart. Mijn passie is via mijn massages deze liefde te delen met iedereen en te verspreiden. Sleutelwoorden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, acceptatie, genieten van het moment, eenheid. Thuiskomen bij jezelf, fysiek, spiritueel en mentaal. Ruimte geven aan alles wat zich aandient. Er mogen zijn zoals je bent, het moment er te mogen laten zijn in liefde en overgave. Tantra is voor mij een levenswijze geworden. Een levensinstelling waar ik nog heel veel in te groeien heb en voor mij een werkwoord. Het pad is kronkelig en ik geraak er ook regelmatig vanaf. Door hier met zachtheid en liefde te leren omgaan raak ik steeds meer in balans.

Sinds ik begin 2014 begonnen ben het Tantrapad te lopen, heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt op lichamelijk, geestelijk en spiritueel gebied en dat gun ik iedereen! Ervaringen verdiepen zich steeds meer. Ik ben in grote verwondering wat Tantra teweeg heeft gebracht in mijn leven. Ook door de vele sessies die ik inmiddels gegeven heb ben ik zwaar onder de indruk wat dit voor de mensen kan betekenen. Ik ben dankbaar dat ik dit mag uitdragen!

Bij Helios in Heerde heb ik veel Tantra (massage-)avonden en weekenden mee mogen maken en heb ik ook ervaring opgedaan door veel te assisteren. Nadat ik bij Helios de Tantra Massage Opleiding heb afgerond en ben ik twee jaar assistent geweest bij de opleiding en vanaf 2017 was ik daar ook docent TaoTantramassage. Mijn droom is daarmee uitgekomen want samen met Arnoud Colenbrander voer ik niet alleen een centrum voor Tantra in Enschede maar verzorgen wij ook onder de naam Tantramassagetraining.nl meerdaagse Tantra(massage) workshops.

Kijk voor meer informatie op: www.trinitytantra.nl

Mieke Vos