Body of Bliss Tantramassage Weekend

Hartsverbonden Kashmierse Tantramassage

Datum: 22-10-2021 om 20:00 - 24-10-2021 om 17:00
Tarief: € 225,-
Excl. volpensionkosten
Begeleiding: Arnoud Colenbrander, Mieke Vos en Marieke van Duijn
Locatie:

Centrum De Horst 

Meddoseweg 22,

7104 AA Winterswijk Meddo

 

Reacties van enkele deelnemers:

"Het team van begeleiders tijdens deze workshop was heel uitnodigend, open, respectvol en meelevend. Ik heb me direct thuis gevoeld en kon me daardoor goed overgeven aan de oefeningen, meditaties, massages en alles wat ze ons wilden laten ervaren. De sfeer in de groep was ook erg prettig, waardoor ik makkelijk mijn gevoelens kon delen. De massages waren fantastisch, zowel de demonstraties als het zelf ervaren van geven en ontvangen. Ik zal dit weekend niet snel vergeten en weet dat ik nog eens terug kom." R.

"Een compleet weekend, mooi opgebouwd, een veilige setting neergezet om me open te stellen en te ontwikkelen. Veel geleerd over massage en mezelf. Fijne en deskundige begeleiding en een hele mooie groep." Désirée.

"Ik vond de cursus: fijn, helend, verbindend, openend, veilig. De cursus gaf invulling aan mijn verlangen diep te verbinden en zichtbaar te zijn. Dit maakt mij dankbaar." Jeanot.

 

In dit hartsverbonden Kashmierse Tantramassage weekend voor singles en paren ga je een intieme verbinding met jezelf aan.

Van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen: een letterlijk uitreiken naar de ander via een van de mooiste Tantramassage vormen die wij kennen. Massages die je niet alleen uitnodigen om te leren genieten van je eigen lijf, maar die je ook dieper thuisbrengen in de liefde die je in wezen bent.

Tijdens dit weekend staat de beoefening van de Kashmierse Tandavamassage centraal.

Deze Tantra stroming omvat niet alleen het geven van massages, maar helpt je ook te ontspannen in wat ze in het Oosten ook wel je Buddha-natuur noemen: de onbegrensde ruimte en stilte rondom en achter de gedachtes.

Via geleide meditaties en meditatieve bewegingsvormen verlevendigen we met elkaar deze ‘Zijnsdimensie’ in onszelf.

Je leert stapsgewijs de Tandava oftewel Kashmierse Tantramassage. Spelenderwijs ga je de diepte en schoonheid van deze massage verkennen en ervaren. Je leert 17 aandachtspunten van deze massage. Tijdens de Tandava wordt het lichaam in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Een belangrijke component die we zullen toevoegen aan deze massage is de overdracht van helende energie tijdens de massage. Je leert via bepaalde qigong oefeningen je eigen energie systeem te versterken en energie door te geven via je de handen en andere delen van het lichaam.

Kwaliteit van het aanraken

Tijdens de tantramassages in onze training ligt de nadruk vooral op de kwaliteit van het aanraken: uitnodigend, teder, speels, soms stevig maar altijd liefdevol. Deze massages zijn helend voor trauma’s op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Maar ook de gebruikelijke remmingen en fixaties op seksueel gebied waar veel mensen mee behept zijn, kunnen via deze massages oplossen.

Hoewel het prettig kan zijn om seksuele opwinding te ervaren tijdens tantra massages, is dit niet het doel ervan en zonde als dat je focuspunt is. Als je je overgeeft aan de open, stille, heldere ruimte van je ware Zelf, voorbij de conditioneringen van je mind, je zintuigen weerstandsloos open, zonder ergens naartoe te werken, dan ga je over naar een ander niveau van geluksbeleving: de subtiele seks van je ‘Body of Bliss’. Je wordt extatisch in je hele lichaam en ervaart een liefde die in steeds grotere golven opwelt vanuit het Onbenoembare in jezelf.

Tijdens deze workshop zullen we naast de massage uitwisselingen ook andere werkvormen aanbieden zoals Qi Gong, meditaties, lichaamswerk, inquiries, dans en Tantra oefeningen.

Dit weekend is onze basistraining. Na dit blok kun je besluiten of je al dan niet de Taoïstische Tantramassage Training gaat volgen, verdeeld over 2 driedaagses.

Voorwaarden deelname:

  • Je hebt enige ervaring opgedaan met Tantra en/of Tantramassage
  • Je bent comfortabel met naakt in een groep.
  • Je bent vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken in het functioneren van deze trainingsgroep.
  • Je bent in staat om met personen van het andere geslacht in de groep te masseren tenzij jezelf met je liefdespartner komt of een vaste massagepartner meeneemt.

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link 50 euro hebt overgemaakt als aanbetaling. De aanbetaling wordt bij annulering niet gerestitueerd.

Aanbetalen kan tot uiterlijk drie weken voor aanvang van de training. Daarna maak je ineens het gehele bedrag over.

Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier. Als we jou niet persoonlijk kennen van een andere workshop zullen we na ontvangst van het formulier een telefonisch intakegesprek houden om te bepalen of deze training geschikt voor jou is.

De groep zal bestaan uit maximaal 22 deelnemers en minimaal 12. We streven naar een evenwichtige verdeling van mannen en vrouwen. Mogelijk kom je eerst op de wachlijst als er sprake is van een onevenwichtige verdeling. Je krijgt hierover dan direct bij aanmelding een bericht. Mocht er uiteindelijk geen plek voor je zijn, dan ontvang je de aanbetaling volledig retour.

Op dit moment geldt er een wachtlijst voor single mannen. Stuur een mail naar info@tantramassagetraining.nl om je hiervoor aan te melden. Zodra we plek hebben voor jou ontvang je bericht. 

Slapen en eten

Volpension: 2 nachten met 5 vegetarische maaltijden.

Kosten: €205,00 per persoon op basis van een een- of tweepersoonskamer. Er zijn enkele kamers beschikbaar tegen een meerprijs van 10 euro per nacht met eigen sanitair.

 

Wat vonden eerdere deelnemers van deze training?

"Een fijn weekend met goede begeleiding in een veilige setting! Op zondag vallen de puzzelstukjes in elkaar, de oefeningen en de energie. In dit weekend met fijne deelnemers was het volop genieten. Naar huis gereden met een big smile!" J.

"Ik heb de training als een waardevolle ervaring ervaren. Het heeft me duidelijk uit mijn hoofd gehaald en heb geleerd hoe het is om beter in mijn gevoel te gaan zitten en daarbij duidelijk mijn grenzen aan te geven. De veilige setting en het leren afstemmen met een ander en jezelf, heb ik als zeer prettig ervaren waardoor het gemakkelijker is je te openen.

Door het openen kwam ook oude pijn boven waarbij ik op een professioneel manier begeleid ben hiermee om te gaan. De vooral warme verbindingen met de deelnemers heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren en werkt nu nog na.. DANK !!" Irene

“Ik heb deze tantramassage training ervaren als thuiskomen, bij mezelf en in de groep. Het team van begeleiders schiep een liefdevolle, veilige bedding waar ruimte was voor ieders beleving en ervaringen. De cursusopbouw heb ik als zinvol en gestructureerd ervaren. Naast diverse oefeningen en massage uitwisseling is er veel aandacht besteed aan het bespreekbaar maken van grenzen en de visie op tantrische massage. Dit schept vertrouwen om het pad naar blok 2 met vreugde te vervolgen."

In licht en liefde, Renata.

"In december 2018 heb ik de Body of Bliss Tantramassage Training gevolgd. Wat een mooie cursus en mooie ervaring. Binnen 1 dag weten de trainers met mooie verbindende oefeningen van 18 volstrekt vreemde van elkaar een mooie groep te maken. Ik heb genoten van de omgeving, de manier van lesgeven en vooral de fysieke en emotionele verbondenheid tijdens de oefeningen en tussen alle cursisten.

Mieke, Marieke en Arnoud weten hun kennis en vaardigheid om een mooie, duidelijke en liefdevolle manier over te brengen. Ik ga er zeker een vervolg aan geven en het geleerde in mijn dagelijkse leven toepassen." Henk.

"Mooie training in veilige setting die mijn vertrouwen ’in dat wat ik voel, juist is’ heeft vergroot. Dankjulliewel!" Harald.