Tantra Retreat voor Stellen

Tantra Experience Retreat voor Stellen

Datum: 19-04-2024 om 18:00 - 21-04-2024 om 17:00
Tarief: €950,00
per stel
Begeleiding: Debby Broersma en Arnoud Colenbrander
Locatie:

Centrum De Horst

Meddoseweg 22

7104 AA  Winterswijk-Meddo

 

Reactie deelnemers:

"Wat een geweldig weekend hebben we meegemaakt.  Wij hadden totaal geen ervaring met Tantra, maar wisten wel dat tantra verdieping in een relatie kon brengen. Ondanks dat we niet ontevreden zijn missen we de tijd voor echte diepe verbinding in ons beide drukke leven als ondernemer, en hoe moesten we die echte diepe verbinding creëren?
Arnoud en Debby hebben ons echt bij de hand genomen met een hele goede opbouw, en ons diverse aspecten hebben laten ervaren van dans tot meditatie, ademwerk en partnerwerk. Op het einde van het weekend wilden we eigen liever nog even in ons coconnetje blijven, maar ja.. het leven gaat weer verder.
In ieder geval weten we nu handgrepen om dit thuis verder op te pakken. Dank jullie wel dus Arnoud en Debby." N. en F.

Kom ontdekken hoe Tantra jullie relatie kan verdiepen. Ervaar tijdens ons Tantra Experience Retreat hoe jullie liefdesleven (weer) op kan bloeien. En leer met nieuwe ogen naar je partner kijken en wordt steeds weer opnieuw verliefd.

Je wordt volledig in beslag genomen door de waan van de dag: zorg voor de kinderen, het werk en sociale verplichtingen. ’s Avonds ben je vaak te moe om nog aandacht aan je partner te besteden en uitgeblust val je naast elkaar in slaap. Je weet dat jullie relatie een boost kan gebruiken, maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van. Herkenbaar?

Tantra is een prachtige vorm van energetisch lichaamswerk om tot een diepere verbinding met elkaar te komen. Ervaar tijdens Tantra Experience Retreat hoe Tantra jullie liefdesrelatie verrijkt en nieuw leven inblaast op een manier waar jullie thuis mee verder kunnen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Verliefd worden is makkelijk, de liefde brandend houden is vaak een hele uitdaging. In een veilige setting geeft Tantra Experience Retreat jullie de mogelijkheid jullie relatie tegen het licht te houden. Oude niet-werkende patronen worden losgelaten en jullie ontdekken nieuwe wegen naar duurzaam geluk. Jullie komen weer écht in contact met elkaar.

Spannend? Ja.

Confronterend? Ja, ook dat kan.

Plezier? Zeker!

En bovenal is het een compleet verzorgd weekend waarin jullie samen genieten. Van elkaar, van de prachtige omgeving en de heerlijke gezonde maaltijden.

Programma

Tantra Experience Retreat is opgebouwd uit verschillende oefeningen en meditaties om het vuur in jullie relatie weer aan te wakkeren. Ook leren we jullie een nieuwe manier van aanraken en besteden we aandacht aan de communicatie over elkaars wensen en verlangens.

 

Vrijdagavond ontvangen we jullie met een lichte maaltijd. Om 20:00 uur beginnen we met speelse oefeningen om elkaar te ontmoeten. Het programma op zaterdag en zondag is afwisselend en staat in het teken van: actieve meditatie, contactoefeningen, Tantric Dance, ademwerk, partnermeditaties en massage. Ook maken we gebruik van het ‘Wheel of Consent’ van Betty Martin.

Tijdens sommige oefeningen en zeker bij de massage is het wenselijk om naakt te zijn. Dit is echter nooit verplicht. Je kunt er altijd voor kiezen om je ondergoed aan te houden.

NB: Gedurende het hele weekend worden er in de groepsruimte geen seksuele handelingen verricht.

Wat brengt Tantra Experience Retreat?

· Quality time met je partner

· Tools om oude patronen los te laten en met nieuwe ogen naar je partner te kijken

· Je leert elkaar beter kennen op een dieper niveau

· Je leert hoe door zorgvuldige communicatie jullie liefdesleven meer vervullend wordt en blijft op de lange termijn

Voor wie is Tantra Experience Retreat?

· Voor stellen die al langer bij elkaar zijn, toe zijn aan een boost in hun relatie en willen ervaren hoe Tantra hun relatie duurzaam kan verdiepen

· Voor stellen die elkaar nog aan het ontdekken zijn en benieuwd zijn hoe Tantra kan bijdragen aan het leren kennen van elkaar op een dieper level

· Voor stellen die meer openheid en transparantie in hun relatie wensen

· Voor stellen die elkaar nog moeilijk kunnen vinden in fysiek contact en intimiteit.

- Voor stellen die een fijne relatie hebben en Tantra onderdeel van de relatie willen maken om ook straks nog heel gelukkig te zijn samen. 
 

Arnoud Colenbrander en Debby Broersma

Praktische informatie

Locatie

Centrum De Horst, Winterswijk-Meddo

Kosten

€475,00 per persoon, inclusief volpensionkosten (€245,00) op basis van een tweepersoonskamer. Voor €20 extra slapen jullie op een tweepersoonskamer met eigen sanitair. Jullie voorkeur hiervoor kunnen jullie aangeven op 't vragenformulier, evenals eventuele dieetwensen. 

Aanmelden

Klik op de groene knop en voldoe met iDEAL de aanbetaling van €200 per stel of de betaling ineens met vroegboekkorting (tot 1 feb 2024). De aanbetaling is niet restitueerbaar. Lees hier onze betalingsvoorwaarden.

Tot 15-3-2024 ontvangen jullie €100 vroegboekkorting bij betaling ineens. 

Uiterlijk vier weken voor aanvang van de Retreat dient het gehele deelnamebedrag overgemaakt te zijn.

Na ontvangst van jullie voorinschrijving ontvangen jullie een mail met alle praktische informatie en ons intakeformulier. Vragen? Of willen jullie graag persoonlijk bespreken of dit weekend passend voor jullie is, neem dan even contact op per mail info@thetantrictouch.nl of telefoon (06-13839306).

Kom ervaren hoe de passie in jullie liefdesleven weer vrijuit kan stromen.

Reacties deelnemers

"Een zeer liefdevol, respectvol en inspirerend weekend. Het heeft ons als individu en als stel heel veel gebracht. Weer meer in intieme verbinding met onszelf en elkaar, op een liefdevolle en aandachtige manier. De bewustwording van dat de intieme relatie met jezelf het uitgangspunt is.
De fantastische opbouw van het weekend; de afwisseling van meditaties, achtergrondinformatie, stiltes, dansen/bewegen, massage was heel mooi in balans en afgestemd. En dan ook nog het heerlijke eten, de prachtige omgeving en locatie!!! Dit alles maakte het voor ons compleet. Volledig ontzorgt konden we in de overgave gaan.
Arnoud en Debby leven de tantra voor, niet alleen met voorbeelden maar ook in hun hele samenzijn." N en G

"Het tantra weekend van Debby en Arnoud is voor ons heel waardevol geweest. We vonden het spannend en waren nieuwsgierig, maar vinden het absoluut een verrijking voor onze relatie en ervaringen. Niet alleen als individu maar zeker als stel is dit echt iets wat je een keer moet doen." W. en E.

"Toen ik de aankondiging voor dit tantra weekend las, o.a. zeer geschikt voor stellen die al langer samenzijn, wist ik direct, hier wil ik heen. Samenzijn met anderen die al langer samenzijn geeft een onuitgesproken verbinding, herkenning en erkenning van de hoogte en dieptepunten. Van de kolkende liefdes rivieren en de ijzige vlaktes waar je samen als geliefde doorheen wandelt. Maar vooral ook de vasthoudendheid en vastberadenheid om samen te willen reizen door dit leven.  
Ik voelde me bij aankomst direct gedragen en gezien door Debby en Arnoud. Ze brachten alle oefeningen met zoveel vanzelfsprekendheid, dat gaf direct rust. Door de veelheid en variatie aan oefeningen konden wij – mijn geliefde en ik- oefenen met verschillende vormen van intimiteit. Die we nu thuis ook verder ontwikkelen. Ik merkte dat het spelen met het tussengebied, - daarmee bedoel ik het gebied dat ontstaat als er wederzijdse aandacht is maar nog geen aanraking- dat ik daar snel ongemak en schaamte voel. Dus meestal vrij snel in seks stap -of wegloop- want dan weet ik weer waar ik aan toe ben. Het spelen met dit tussengebied bracht mij enorm veel zelfvertrouwen en plezier. De liefde stoomde tussen ons en tussen alle stellen heen. De aparte vrouwencirkel (en mannencirkel) op de laatste dag van het weekend was een onverwacht hoogtepunt van zusterschap. Dank jullie wel!" Rosalie

​​​