Heartopening Night

Heartopening Night 2022-03 (VOL)

Datum: 26-05-2022 om 19:45 - 26-05-2022 om 23:00
Tarief: €30,00 / €45
per persoon/ inclusief diner
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Land van Lisa
Van Ouwenallerlaan 6
7157 AZ  Rekken

Reacties van deelnemers op 27 januari 2022:

"Een Heartopening Night is in één woord hartverwarmend! De overgave aan de liefdevolle dans en de aanrakingen, geven mij enorm veel positieve energie. Die energie suddert nog dagenlang door. Echt een heel bijzonder ervaring." P.

"Bijzondere avond! Met hele fijne laagdrempelige begeleiding. Ik heb deze avond met mijn partner samen gedaan, ik denk dat ik het als single wel heel erg spannend had gevonden. Voor nu voelde het heel natuurlijk en vertrouwd om dit als stel te doen. Ik denk dat we dit zeker vaker zullen gaan doen bij Arnoud & Debby" P. 

"Prachtige open, liefdevolle, verbindende avond. Een plek waar je mag "zakken", zacht worden, mag groeien en bloeien binnen je eigen grenzen. A.+ O.

“Een fijne verbindende avond, met verrassende en mooie ontmoetingen.Veilige en professionele ondersteuning door Arnoud en Debby”. T.

 

Voel je vrij in je lijf en laat je energie stromen

Onze Heartopening Nights bieden jou de mogelijkheid om door oude conditioneringen los te laten, jezelf vrijer te voelen en bewuster aanwezig te zijn. Je gaat dan makkelijker contacten aan en je zult je levensenergie meer gaan voelen in je hele lijf. Jouw hart breekt als het ware open en de liefdesenergie mag vrijelijk stromen.

Durf jij je maskers te laten vallen en vanuit de verbinding met jezelf contact te maken met anderen en daarbij je hart te openen?

Tijdens deze workshop in de prachtige danszaal op Land van Lisa nemen we jou mee op een dynamische tantrische reis. We starten de avond met een actieve meditatie of oefening en lichaamswerk om in ons lijf te komen. Daarna ontmoet je mensen in de dans en word je op speelse wijze uitgenodig contact te maken. In het tweede deel van de avond ga je intiemere verbindingen aan zonder daarbij je grenzen te veronachtzamen. We bieden een veilige setting om al je zintuigen te openen en liefdevol aan te raken en aangeraakt te worden. We sluiten de avond af in een kring om weer bij ons zelf te komen.

Elke Heartopening Night heeft een ander karakter. Werkvormen die aan bod kunnen komen zijn o.a. lichaamswerk, ademoefeningen, contactoefeningen, (actieve) meditaties, Tantric Dance, aanraakoefeningen, massagevormen en Tantrameditaties in tweetallen. Tijdens sommige werkkvormen is naaktheid optioneel, maar nooit verplicht.

Voor wie?

Deze avonden zijn geschikt voor mensen met een open mind en ervaring met Tantra, lichaamswerk, biodanza of soortgelijke workshopvormen. Je bent bereid om zowel mannen als vrouwen te ontmoeten tijdens de aangeboden oefeningen en je bent in staat om telkens heel goed je grenzen te bewaken. Ook ben je vrij van psychische belemmeringen om in een groep te kunnen functioneren en kan je jezelf dragen als er emoties boven komen.

Natuurlijk staan wij als team voor iedereen klaar om hem/haar te ondersteunen en creëren we een veilige bedding waardoor iedereen zich helemaal kan overgeven aan de oefeningen.

Kom je samen als stel naar deze workshop dan nodigen we jullie uit om ook anderen te ontmoeten, zeker in het eerste deel voor de pauze. Met de intiemere oefeningen na de pauze kunnen jullie ervoor kiezen deze uitsluitend met elkaar te doen.

Praktisch

Meld je aan via de website en betaal met iDEAL. De kosten voor deelname dienen vooraf betaald te worden. Bij annulering vindt geen restitutie plaats. Wel kun je bij overmacht (bijvoorbeeld ziekte of een onverwachte familie aangelegenheid) je ticket doorschuiven naar een volgende workshop. Ook is het mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders.

We garanderen geen precies evenwicht tussen het aantal vrouwen en mannen maar we houden wel de balans in de gaten en we laten maximaal 16 mannen en 16 vrouwen toe. De 17e aangemelde van een beider sexen komt op een wachtlijst.

NB: De aamelding is gesloten.

Draag tijdens de workshop makkelijk zittende kleding bij voorkeur in laagjes zodat je het niet te warm krijgt in de loop van de avond. Om water te kunnen drinken in de zaal breng je een flesje water mee. Lees voor nadere instructies de bevestiging van deelname altijd goed door. 

Halverwege de avond is er een pauze met thee en iets lekkers en fruit. We schenken geen alcohol.

Praktische info op een rij:

Wanneer: Eens per twee maanden, 4e donderdag van de maand behalve 14 juli.

Aanvang: 19:15 inloop met thee, 19:45 start met uitleg spelregels

Begeleiding: Arnoud en Debby

Maximum aantal deelnemers: 32

Prijs: €30,00 per persoon

Speciale Hemelvaarteditie met diner: €45,00

Diner: 18.00 - 18.45 inloop vanaf 17.30 uur. 

Locatie: Land van Lisa in Rekken, contact: Silvan Schalken (06) 24 262 191
Email: info@landvanlisa.nl

Data Heartopening Nights in 2022 (onder voorbehoud):

14 juli 2022 

29 september 2022

24 november 2022