Tantra Avond

Tantra Avond voor singles en paren

Datum: 27-02-2024 om 19:30 - 27-02-2024 om 22:30
Tarief: € 35,-
Prijs is per persoon
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ Enschede

(gratis parkeergelegenheid)

 

Reactie van een deelneemster:

"Graag wil ik jullie bedanken voor de workshop van afgelopen dinsdag. Gevuld met liefde, of meer stromend van liefde en met meer dan een vervulde verwachting keerde ik huiswaarts.

Heel fijn om van jullie de zorgvuldige begeleiding, de veiligheid en de betrokkenheid te mogen ontvangen. Dank daarvoor! Ook aan Debby".

Op deze Tantra avond proeven we in intieme sfeer aan thema's van Tantra. In dans, contactoefeningen, partneroefeningen, meditaties, deelrondes, en meer, afhankelijk van het thema en het verloop van de avond. Je houdt je kleding gewoon aan.

Deze avond is geschikt voor mannen en vrouwen, singles en paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Er kunnen maximaal 7 mannen en 7 vrouwen meedoen. Omdat wij het aantal mannen en vrouwen gelijk proberen te krijgen kan het zijn dat je, als je je voor een avond aanmeldt die al gauw komt, even op een wachtlijst komt. Je krijgt bericht zodra er plaats is. Heb je hier vragen over of over de inhoud van de avond, neem dan contact met ons op.

Elke avond staat er een ander thema centraal. Het thema van deze avond is Verbinding. 

Wanneer ervaar jij verbinding? Wat heb je nodig om verbinding te voelen? 

Ervaringen deelnemers:

"Bedankt voor het creëren van een intieme en tegelijkertijd ontspannen sfeer tijdens de Tantra avond afgelopen september! Heel knap hoe jullie de oefeningen die we deden begeleidden met een oog voor ieder idividu."

"Deze avond heb ik mogen ervaren voelen en ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de connecties die ik heb mogen voelen in mijzelf en van de anderen. Ik kwam helemaal blanco en open binnen en werdt zo warm hartelijk respectvol ontvangen. Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken."