Tantra Avond voor paren

Tantra Avond voor paren

Datum: 14-02-2023 om 19:30 - 14-02-2023 om 22:30
Tarief: € 65,-
Prijs is per stel
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ Enschede

(gratis parkeergelegenheid)

 

Reactie van een deelneemster:

"Graag wil ik jullie bedanken voor de workshop van afgelopen dinsdag. Gevuld met liefde, of meer stromend van liefde en met meer dan een vervulde verwachting keerde ik huiswaarts.

Heel fijn om van jullie de zorgvuldige begeleiding, de veiligheid en de betrokkenheid te mogen ontvangen. Dank daarvoor! Ook aan Debby".

Op deze speciale Tantra Avond voor paren vieren we de Liefde. 

Laat jullie verrassen en ontdek samen hoe deze avond jullie relatie zal versterken. 

Op deze Valentijnsavond, bieden we jullie tantrische speelse oefeningen, Tantric Dance en een intieme Tantrameditatie. 

Voor een optimale ervaring brengen jullie elk een omslagdoek mee. Deze doek draag je de hele avond. Er zal geen (volledige) naaktheid zijn. 

Deze avond is geschikt voor paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Er kunnen maximaal 7 stellen meedoen.

Thema: Vier de Liefde 

Ervaringen deelnemers:

"Bedankt voor het creëren van een intieme en tegelijkertijd ontspannen sfeer tijdens de Tantra avond afgelopen september! Heel knap hoe jullie de oefeningen die we deden begeleidden met een oog voor ieder idividu."

"Deze avond heb ik mogen ervaren voelen en ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de connecties die ik heb mogen voelen in mijzelf en van de anderen. Ik kwam helemaal blanco en open binnen en werdt zo warm hartelijk respectvol ontvangen. Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken."


Data volgende Tantra Avonden voor paren:

25 april 2023 

27 juni 2023