Tantra Avond voor paren

Tantra Avond voor paren

Datum: 25-04-2023 om 19:30 - 25-04-2023 om 22:45
Tarief: € 65,-
Prijs is per stel
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ Enschede

(gratis parkeergelegenheid)

 

Reactie van een deelneemster:

"Graag wil ik jullie bedanken voor de workshop van afgelopen dinsdag. Gevuld met liefde, of meer stromend van liefde en met meer dan een vervulde verwachting keerde ik huiswaarts.

Heel fijn om van jullie de zorgvuldige begeleiding, de veiligheid en de betrokkenheid te mogen ontvangen. Dank daarvoor! Ook aan Debby".

Op deze speciale Tantra Avond voor paren gaan jullie een nieuwe manier van aanraken ontdekken met elkaar. 

Thema: "De Kunst van het Aanraken"

Laat jullie verrassen en leer hoe bewuste liefdevolle aanraking jullie relatie zal versterken. Elkaar masseren vanuit de Tantrische Visie brengt jullie dichter bij elkaar en laat de passie tussen jullie opbloeien.

Deze avond is geschikt voor paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Voor deze avond brengen jullie allebei een omslagdoek mee, een grote badhanddoek en een hoeslaken. Bij het masseren is naaktheid toegestaan, maar zeker niet verplicht. We masseren op een dunne matras met warme kokosolie. Jullie mogen ook je eigen favoriete olie meebengen.

Er kunnen maximaal 7 stellen meedoen.

Ervaringen deelnemers:

"Bedankt voor het creëren van een intieme en tegelijkertijd ontspannen sfeer tijdens de Tantra avond afgelopen september! Heel knap hoe jullie de oefeningen die we deden begeleidden met een oog voor ieder individu."

"Arnoud en Debby hebben ook weer voor deze mooie bijeenkomst fijne oefeningen bedacht om als koppel diepgang in je relatie te krijgen/behouden. Geweldige fijne avond met mijn geliefde gehad!"

"Deze avond heb ik mogen ervaren voelen en ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de connecties die ik heb mogen voelen in mijzelf en van de anderen. Ik kwam helemaal blanco en open binnen en werd zo warm hartelijk respectvol ontvangen. Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken."


Datum volgende Tantra Avond voor paren:

27 juni 2023