Tantra Avond voor paren

Tantra Avond voor paren Awakening the Senses

Datum: 20-12-2022 om 19:30 - 20-12-2022 om 22:30
Tarief: € 65,-
Prijs is per stel
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ Enschede

(gratis parkeergelegenheid)

 

Reactie van een deelneemster:

"Graag wil ik jullie bedanken voor de workshop van afgelopen dinsdag. Gevuld met liefde, of meer stromend van liefde en met meer dan een vervulde verwachting keerde ik huiswaarts.

Heel fijn om van jullie de zorgvuldige begeleiding, de veiligheid en de betrokkenheid te mogen ontvangen. Dank daarvoor! Ook aan Debby".

Op deze speciale Tantra Avond voor paren worden al jullie zintuigen geprikkeld.

Laat jullie verrassen en ontdek samen hoe deze zintuigenreis jullie relatie zal versterken. 

Op deze avond, 5 dagen voor Kerst, bieden we jullie een meditatief ritueel dat zowel genot zal brengen als verstilling. Zintuiglijke waarnemingen zullen jullie dieper in contact brengen met jezelf en met elkaar. 

Voor een optimale ervaring brengen jullie elk een omslagdoek mee. Deze doek draag je de hele avond. Er zal geen volledige naaktheid zijn. 

Deze avond is geschikt voor paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Er kunnen maximaal 7 stellen meedoen.

Thema: Awakening the Senses 

Ervaringen deelnemers:

"Bedankt voor het creëren van een intieme en tegelijkertijd ontspannen sfeer tijdens de Tantra avond afgelopen september! Heel knap hoe jullie de oefeningen die we deden begeleidden met een oog voor ieder idividu."

"Deze avond heb ik mogen ervaren voelen en ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de connecties die ik heb mogen voelen in mijzelf en van de anderen. Ik kwam helemaal blanco en open binnen en werdt zo warm hartelijk respectvol ontvangen. Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken."

Data volgende Tantra Avonden voor paren

14 februari 2023 

25 april 2023 

27 juni 2023