TaoTantra Avond

Thema Liefde en Lust

Datum: 17-09-2019 om 19:30 - 17-09-2019 om 22:30
Tarief: € 25,-
Prijs is per persoon
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102
7511 DJ Enschede

Aanmelden via de website alleen voor vrouwen en stellen. Voor single mannen is deze workshop volgeboekt.

Op deze TaoTantra avond proeven we in intieme sfeer aan thema's van Tantra. In dans, contactoefeningen, partneroefeningen, meditaties, deelrondes, en meer, afhankelijk van het thema en het verloop van de avond. Je houdt je kleding gewoon aan.

Deze avond is geschikt voor mannen en vrouwen, singles en paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Er kunnen maximaal 7 mannen en 7 vrouwen meedoen. Omdat wij het aantal mannen en vrouwen gelijk proberen te krijgen kan het zijn dat je, als je je voor een avond aanmeldt die al gauw komt, even op een wachtlijst komt. Je krijgt bericht zodra er plaats is. Heb je hier vragen over of over de inhoud van de avond, neem dan contact met ons op.

Elke TaoTantra Avond staat een ander thema centraal:

Op 17-09-2019 is het thema “Liefde en Lust”

Wanneer is er bij jou sprake van lust? En wanneer van liefde? Gaan ze ook samen of ervaar je ze gescheiden? Deze avond onderzoeken we de kracht van lust en en kracht van liefde met speelse en verdiepende oefeningen en meditaties. De centrale vraag is of we in staat zijn om liefde en lust ook met elkaar te verbinden.