TaoTantra Avond

TaoTantra Avond thema Verlangen

Datum: 18-05-2021 om 19:30 - 18-05-2021 om 22:30
Tarief: € 30,-
Prijs is per persoon, 2,50 euro korting bij aanmelding als stel
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ Enschede

(gratis parkeergelegenheid)

Op deze TaoTantra avond proeven we in intieme sfeer aan thema's van Tantra. In dans, contactoefeningen, partneroefeningen, meditaties, deelrondes, en meer, afhankelijk van het thema en het verloop van de avond. Je houdt je kleding gewoon aan.

Deze avond is geschikt voor mannen en vrouwen, singles en paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Er kunnen maximaal 6 mannen en 6 vrouwen meedoen. Omdat wij het aantal mannen en vrouwen gelijk proberen te krijgen kan het zijn dat je, als je je voor een avond aanmeldt die al gauw komt, even op een wachtlijst komt. Je krijgt bericht zodra er plaats is. Heb je hier vragen over of over de inhoud van de avond, neem dan contact met ons op.

Elke TaoTantra Avond staat een ander thema centraal. Het thema op 18 mei 2021 is "Verlangen".

 

Ervaring van een deelnemer:

"Arnoud en Mieke bedankt voor het creëren van een intieme en tegelijkertijd ontspannen sfeer tijdens de TaoTantra avond afgelopen september! Heel knap hoe jullie de oefeningen die we deden begeleidden met een oog voor ieder idividu."

"Deze avond heb ik mogen ervaren voelen en ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de connecties die ik heb mogen voelen in mijzelf en van de anderen. Ik kwam helemaal blanco en open binnen en werdt zo warm hartelijk respectvol ontvangen. Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken."