TaoTantra Avond

Thema Tao van de Liefde

Datum: 18-02-2020 om 19:30 - 18-02-2020 om 22:30
Tarief: € 25,-
Prijs is per persoon
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102
7511 DJ Enschede

Op deze TaoTantra avond proeven we in intieme sfeer aan thema's van Tantra. In dans, contactoefeningen, partneroefeningen, meditaties, deelrondes, en meer, afhankelijk van het thema en het verloop van de avond. Je houdt je kleding gewoon aan.

Deze avond is geschikt voor mannen en vrouwen, singles en paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Er kunnen maximaal 7 mannen en 7 vrouwen meedoen. Omdat wij het aantal mannen en vrouwen gelijk proberen te krijgen kan het zijn dat je, als je je voor een avond aanmeldt die al gauw komt, even op een wachtlijst komt. Je krijgt bericht zodra er plaats is. Heb je hier vragen over of over de inhoud van de avond, neem dan contact met ons op.

Elke TaoTantra Avond staat een ander thema centraal:

Op 18-02-2019 is het thema "De Tao van de Liefde"

Overige data in de eerste helft van 2020:

17 maart, 21 april, 19 mei en 16 juni.

Ervaring van deelnemers:

"Arnoud en Mieke bedankt voor het creëren van een intieme en tegelijkertijd ontspannen sfeer tijdens de TaoTantra avond afgelopen september! Heel knap hoe jullie de oefeningen die we deden begeleidden met een oog voor ieder individu." (Frans)

"Deze avond heb ik mogen ervaren voelen en ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de connecties die ik heb mogen voelen in mijzelf en van de anderen. Ik kwam helemaal blanco en open binnen en werdt zo warm hartelijk respectvol ontvangen. Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken." (Bert)