Tantramassage Training Intensive 1

Level 1 Kashmierse Tantramassage Training

Datum: 15-11-2024 om 18:00 - 17-11-2024 om 17:00
Tarief: €455,00 / €850,00
Prijs per persoon/stel inclusief €225,00 volpensionkosten
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Centrum voor Zingeving

Brinkweg 2

8315 AA  Luttelgeest

 

Reacties van enkele deelnemers:

"Debby en Arnoud, we hebben level 1 van de Tantramassage Training Intensive ervaren als een overheerlijk gerecht met de allerbeste ingrediënten zoals een prima organisatie, liefdevolle toewijding aan inhoud en deelnemers, sfeervolle setting, kansen voor fijne verbinding en me-time, deskundig op groep EN individu afgestemde begeleiding, een vertrouwen biedende benaderingsgraad van jullie als begeleiders. Ook locatie en catering waren prima . En de Kashmierse massage was werkelijk helemaal ons ding ! Een mix van intuïtie, hartsverbondenheid, zuiver en doelloos, fysiek weldoend als ontvanger en onverwacht comfortabel om te geven. Wij integreren dit zeker in onze liefdesrelatie en met veel plezier volgen we bij jullie ook de vervolgtrajecten." Warme groet, Ingrid en Marc

"Superfijne veilige opbouw, waardoor je op natuurlijke manier mee gaat met the flow. Ik heb genoten van de afwisseling van oefeningen. Het voorbeeld van de massages, het dansen en het dansen met blinddoek om heeft me vrijheid in bewegen gegeven, waardoor ik me erg sensueel voelde en me daardoor vrijer voelde om ‘alles’ er te laten zijn/te laten gebeuren wat in me op kwam.

Over de begeleiding: Jullie leggen beiden de oefeningen duidelijk, vanuit je gevoel en met rust uit.

Aan Debby: liefdevol, je laat je liefde zien aan Arnoud en aan ons. Je bent een superfijn en mooi mens.

Aan Arnoud: Ik voel heel erg de prachtige zuivere intentie van jou, Arnoud. Ook vond ik fijn hoe je integer en oprecht luistert en waar nodig een vraag stelt of iets terugkoppelt.

Ik ben erg blij dat ik jullie ontmoet heb en zoveel mooie intense gevoelens en releases kon ervaren. Ik voel me een stuk rijker. Dankbaar." P.

"Voor mij was het Kashmierse Tantramassage weekend goed verzorgt, mooie locatie en een we hadden geweldige groep mensen. De beide trainers Debby en Arnoud hebben veel kennis en ze zijn enthousiasme, attent, warm, eerlijk en vol liefde. De workshops waren afwisselend, serieus als het moest, maar ook een dansavond met blinddoek op was spannend maar soms ook hilarische. Ik heb in ieder geval enorm genoten en zou dit zeker aanraden."
F. 

"Ik heb echt met volle teugen genoten van de tantramassage training. De training had een erg fijne opbouw, mooie oefeningen en gaf al heel snel een gevoel van saamhorigheid. Daardoor voelde ik me al snel heel veilig en vertrouwd zodat ik helemaal kon zakken in mijn lijf. Top gedaan!" A.t.B.

"Het team van begeleiders tijdens deze workshop was heel uitnodigend, open, respectvol en meelevend. Ik heb me direct thuis gevoeld en kon me daardoor goed overgeven aan de oefeningen, meditaties, massages en alles wat ze ons wilden laten ervaren. De sfeer in de groep was ook erg prettig, waardoor ik makkelijk mijn gevoelens kon delen. De massages waren fantastisch, zowel de demonstraties als het zelf ervaren van geven en ontvangen. Ik zal dit weekend niet snel vergeten en weet dat ik nog eens terug kom." R.

In dit hartsverbonden Kashmierse Tantramassage weekend voor singles en paren ga je een intieme verbinding met jezelf aan.

Van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen: een letterlijk uitreiken naar de ander via een van de mooiste Tantramassage vormen die wij kennen. Massages die je niet alleen uitnodigen om te leren genieten van je eigen lijf, maar die je ook dieper thuisbrengen in de liefde die je in wezen bent.

Tijdens dit weekend staat de beoefening van de Kashmierse Tandavamassage centraal.

Deze Tantra stroming omvat niet alleen het geven van massages, maar helpt je ook te ontspannen in wat ze in het Oosten ook wel je Buddha-natuur noemen: de onbegrensde ruimte en stilte rondom en achter de gedachtes.

Via meditaties en meditatieve bewegingsvormen verlevendigen we met elkaar deze ‘Zijnsdimensie’ in onszelf.

Je leert stapsgewijs de Tandava oftewel Kashmierse Tantramassage. Spelenderwijs ga je de diepte en schoonheid van deze massage verkennen en ervaren. Je leert alle aandachtspunten van deze massage. Tijdens de Tandava wordt het lichaam in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Kwaliteit van het aanraken

Tijdens de tantramassages in onze training ligt de nadruk vooral op de kwaliteit van het aanraken: uitnodigend, teder, speels, soms stevig maar altijd liefdevol. Deze massages zijn helend voor trauma’s op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Maar ook de gebruikelijke remmingen en fixaties op seksueel gebied waar veel mensen mee behept zijn, kunnen via deze massages oplossen.

Hoewel het prettig kan zijn om seksuele opwinding te ervaren tijdens tantra massages, is dit niet het doel ervan en zonde als dat je focuspunt is. Als je je overgeeft aan de open, stille, heldere ruimte van je ware Zelf, voorbij de conditioneringen van je mind, je zintuigen weerstandsloos open, zonder ergens naartoe te werken, dan ga je over naar een ander niveau van geluksbeleving: de subtiele seks van je ‘energielichaam’. Je wordt extatisch in je hele lichaam en ervaart een liefde die in steeds grotere golven opwelt vanuit het Onbenoembare in jezelf.

Tijdens deze workshop zullen we naast de massage uitwisselingen ook andere werkvormen aanbieden zoals actieve meditaties, lichaamswerk, inquiries, dans en Tantra oefeningen.

Dit weekend is onze basistraining. Na dit blok kun je besluiten of je level 2 en level 3 bij ons wilt volgen.

Voorwaarden deelname:

  • Je hebt enige ervaring opgedaan met Tantra en/of Tantramassage
  • Je bent comfortabel met naakt in een groep.
  • Je bent vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken in het functioneren van deze trainingsgroep.
  • Je bent in staat om met personen van het andere geslacht in de groep te masseren tenzij je zelf met je liefdespartner komt of een vaste massagepartner meeneemt.

Procedure aanmelden

Svp aanmelden via de nieuwe website van The Tantric Touch

Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier. Als we jou niet persoonlijk kennen van een andere workshop zullen we na ontvangst van het formulier een telefonisch intakegesprek houden om te bepalen of deze training geschikt voor jou is.

We streven naar een evenwichtige verdeling van mannen en vrouwen. Mogelijk kom je eerst op de wachlijst als er sprake is van een onevenwichtige verdeling. Je krijgt hierover dan direct bij aanmelding een bericht. Mocht er uiteindelijk geen plek voor je zijn, dan ontvang je de aanbetaling volledig retour.

Wil je meedoen stuur dan eest een email naar info@tantramassagetraining.nl om te informeren of er nog plek is voor jou/jullie. Mannen ook nog welkom. 

Verblijf

Volpension: 2 nachten met 6 vegetarische maaltijden.

Totale kosten: €455,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Korting bij inschrijving als stel. Er zijn enkele eenpersoonskamers beschikbaar tegen een meerprijs van 25 euro per nacht. 

Vanwege de aard van de workshop is het niet mogelijk buiten het Centrum te slapen. 

Wat vonden eerdere deelnemers van deze training?

"Superfijne veilige opbouw, waardoor je op natuurlijke manier mee gaat met the flow. Ik heb genoten van de afwisseling van oefeningen. Het voorbeeld van de massages, het dansen en het dansen met blinddoek om heeft me vrijheid in bewegen gegeven, waardoor ik me erg sensueel voelde en me daardoor vrijer voelde om ‘alles’ er te laten zijn/te laten gebeuren wat in me op kwam.

Over de begeleiding: Jullie leggen beiden de oefeningen duidelijk, vanuit je gevoel en met rust uit.

Aan Debby: liefdevol, je laat je liefde zien aan Arnoud en aan ons. Je bent een superfijn en mooi mens.

Aan Arnoud: Ik voel heel erg de prachtige zuivere intentie van jou, Arnoud. Ook vond ik fijn hoe je integer en oprecht luistert en waar nodig een vraag stelt of iets terugkoppelt.

Ik ben erg blij dat ik jullie ontmoet heb en zoveel mooie intense gevoelens en releases kon ervaren. Ik voel me een stuk rijker. Dankbaar."  P.

"Meer mensen zouden dit mogen ervaren (het is zo verbindend en zacht voor jezelf) en ook voor koppels die meer verbinding met elkaar zouden willen is dit een echte aanrader. Tijdens de training heb ik meermaals gedacht dat toen ik nog getrouwd was dit ook goed voor ons was geweest. Jullie, Arnoud en Debby, zijn een super stel en zo goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor wordt een goede en veilige setting gecreëerd waardoor jezelf open stellen veel makkelijker gaat. Ook doordat jullie de massages zelf voordoen geeft een gevoel van gelijkwaardigheid en openheid." D. 

‘Twee dagen volop zon in het donkerste plaatsje van Nederland. Vrijdagavond met 20 onbekende mensen aankomen en binnen een uur je thuis voelen. Ik ben erbij omdat ik een avondworkshop heb gevolg waarbij de vonken bij mij oversloegen. Ervaringsvonken van het onbekende en oh zo bekend. Reden om me aan te melden voor een weekend.

Het was een weekend met veel zon, mooie kennismakingen, boeiende gesprekken, spannend, liefdevol,  afwisselend, teder, lachen, nieuwe ervaringen, veilig, vroeg opstaan en er op tijd weer in, heerlijk vegetarisch eten…………het was voor mij LEVEN-S-ENERGIE.

De oefeningen waren, voor mij als groentje in deze mooie wereld, prima qua opbouw en afwisseling. Heb nog nooit zo genoten van dansen middels diverse opdrachten. De Qigong was een heerlijk vroeg wakker worden. Heb geleerd en mogen ervaren dat deze massage losgekoppeld is van het hebben van seks. Het komt vanuit je hart en geeft zoveel mooie en krachtige  energie…. die je echt in je hele lijf voelt. En alles in een veilige en liefdevolle omgeving met alleen maar die positieve energie. Ik ben iedereen die er bij was super dankbaar voor het zonnige weekend in dat donkerste plaatsje van Nederland. Met alle energie was het het mooiste plekje in Nederland om te zijn. En tevens een speciale dank voor de gidsen, begeleiders, organisatoren van dit weekend: Dank jullie wel! ‘ Dikke knuffel Ad.

"De begeleiding door de trainers was erg prettig; warm, betrokken, open en respectvol. De cursus is verdiepend en verhelderend geweest, daarom heb ik deze workshop als een verrijking ervaren. We zijn nu verder geïnteresseerd geraakt in deze kunst van massage. En denken er samen met een grote glimlach aan terug!" H.

"Een fijn weekend met goede begeleiding in een veilige setting! Op zondag vallen de puzzelstukjes in elkaar, de oefeningen en de energie. In dit weekend met fijne deelnemers was het volop genieten. Naar huis gereden met een big smile!" J.

"Ik heb de training als een waardevolle ervaring ervaren. Het heeft me duidelijk uit mijn hoofd gehaald en heb geleerd hoe het is om beter in mijn gevoel te gaan zitten en daarbij duidelijk mijn grenzen aan te geven. De veilige setting en het leren afstemmen met een ander en jezelf, heb ik als zeer prettig ervaren waardoor het gemakkelijker is je te openen.

Door het openen kwam ook oude pijn boven waarbij ik op een professioneel manier begeleid ben hiermee om te gaan. De vooral warme verbindingen met de deelnemers heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren en werkt nu nog na.. DANK !!" Irene

“Ik heb deze tantramassage training ervaren als thuiskomen, bij mezelf en in de groep. Het team van begeleiders schiep een liefdevolle, veilige bedding waar ruimte was voor ieders beleving en ervaringen. De cursusopbouw heb ik als zinvol en gestructureerd ervaren. Naast diverse oefeningen en massage uitwisseling is er veel aandacht besteed aan het bespreekbaar maken van grenzen en de visie op tantrische massage. Dit schept vertrouwen om het pad naar blok 2 met vreugde te vervolgen."

In licht en liefde, Renata.

"In december 2018 heb ik deze workshop bij TantramassageTraining.nl gevolgd. Wat een mooie cursus en mooie ervaring. Binnen 1 dag weten de trainers met mooie verbindende oefeningen van 18 volstrekt vreemde van elkaar een mooie groep te maken. Ik heb genoten van de omgeving, de manier van lesgeven en vooral de fysieke en emotionele verbondenheid tijdens de oefeningen en tussen alle cursisten.

De trainers weten hun kennis en vaardigheid om een mooie, duidelijke en liefdevolle manier over te brengen. Ik ga er zeker een vervolg aan geven en het geleerde in mijn dagelijkse leven toepassen." Henk.

"Mooie training in veilige setting die mijn vertrouwen ’in dat wat ik voel, juist is’ heeft vergroot. Dankjulliewel!" Harald.