Tantramassage Training Intensive Level 3

Awakening The Pelvic Area

Datum: 08-11-2024 om 18:00 - 10-11-2024 om 17:00
Tarief: 475,00
Per persoon inclusief volpensionkosten
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Centrum De Horst

Meddoseweg 22

7104 AA  Winterswijk-Meddo

https://www.centrumdehorst.com/

 

Je weet al dat aanraking en intimiteit anders kan. Niet alleen om seksuele opwinding te ervaren maar ook om je over te geven aan de open, stille, heldere ruimte voorbij conditioneringen uit je verleden en zonder doel. Maar het kan nog een stapje verder. Reis je met ons mee naar een ander level contact met intimiteit en seksualiteit om jouw levensenergie, prana en seksuele energie nog meer te laten stromen?

Hoe is het om echt contact te maken met je bekken, je geslachtsorganen en met jouw intieme plekjes op een andere manier dan je gewend bent? Spannend, uitnodigend? Wie weet wat je tegenkomt in deze heilige reis? Want wat zou er gebeuren als je zonder lading je geslachtsorganen en intieme plekken kan voelen, kan zijn, kan (laten) aanraken? Wat zouden ze zeggen? Hoe zouden ze bewegen? Wat zou er opgeslagen liggen op die plekken waar jij wellicht geen weet van hebt. Misschien is het puur genot of wellicht kom je door onherbergzame gebieden waarvan je het bestaan niet wist.

Maak kennis met deze wonderschone plekken in jouw tempel zodat jij vrij kan stromen van prana, levensenergie, seksuele energie. 

Als jij je open stelt voor jouw bekken en wilt laten meevoeren in een tantrische massagereis van yoni en lingam, adem, dans en aanraking, ben je op de juiste plek. Wij nemen je mee via intimiteit en seksualiteit naar jouw potentie van vrijheid, levensenergie en autonomie. Zoals je van ons kent, gaan we de reis gedegen aan met een fijne opbouw van verschillende soorten oefeningen, liefdevol gedragen maar ook scherp als het nodig is om een spiegel te zijn voor jouw proces.

We nodigen jou uit jouw grenzen te verkennen en tevens deze goed te bewaken. En we doen het met elkaar en vanuit respect waar een ieder staat. Wij als geliefden Arnoud en Debby en begeleiders van deze tantrische reis met alles wie we zijn en tegenkomen in het moment. Samen met jullie, open om deze magische reis aan te gaan en in de spiegels te kijken die zich aandienen.

Voorwaarden deelname:

  • Je hebt ruime ervaring opgedaan met Tantramassage, bijvoorbeeld level 1 en 2 van onze Tantramassage Training intensive;
  • Je bent comfortabel met naakt in een groep en met aanraking van intieme delen;
  • Je bent vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken in het functioneren van deze trainingsgroep;
  • Voor singles geldt dat je voor aanvang van deze training een gelegenheidspartner hebt gevonden waar je het gehele weekend met uitwisselt.

 

Procedure aanmelden

Voor stellen:

Zodra we julle aanbetaling ontvangen hebben sturen we jullie ons intakeformulier. Als we jullie niet persoonlijk kennen van een andere workshop zullen we na ontvangst van het formulier een telefonisch intakegesprek houden om te bepalen of deze training geschikt is voor jullie.

Voor singles:

Meld je aan als stel met een gelegenheidspartner of kies voor de wachtlijst om gekoppeld te worden aan een andere single deelnemer op de wachtlijst van het andere geslacht. Indien er geen gelegenheidspartner beschikbaar is ontvang je de aanbetaling retour minus €5,00 administratiekosten.

Heb je nog niet level 1 en 2 gedaan of elders veel ervaring opgedaan met Tantramassage, schrijf je dan in voor de Tantramassage Training intensive level 1 vanaf 29 maart 2024. Level 2 is van 6-8 september 2024. Level 2 en 3 kosten samen als pakket €850,00 per persoon.

Verblijf

We verblijven op Centrum de Horst in Winterswijk/Meddo met volpension.

Volpension: 2 nachten met 6 vegetarische maaltijden.

De kosten voor de maaltijden en het verblijf bedragen €245 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Voor €10 per nacht pp zijn er kamers met eigen sanitair beschikbaar. De verblijfskosten en de maaltijden zijn inbegrepen bij de deelnamekosten.

Vanwege de aard van de workshop is het niet mogelijk buiten het Centrum te slapen.