Tao Tantrisch genieten en ervaren voor vrouwen met Mieke Vos

Datum:
Tarief:

Trinity Tantra geeft tantrische workshops voor vrouwen in samenwerking met Tantramassagetraining.nl.

Op de website TrinityTantra.nl vind je alle informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.

Wat organiseert Trinity Tantra voor jou onder andere:

Kashmierse Tantramassage avond voor vrouwen 

De Kashmierse Tantramassage avond voor Vrouwen, waarin een demonstratie van de Kashmierse Tantra massage wordt gegeven waarna je samen een uitwisseling doet. Transformerend en zinnenprikkelend genieten. Een avondje me-time voor jou als shakti.

Kashmierse Tantramassage dag voor vrouwen

We gaan onszelf onderdompelen in  een heerlijke stromende dag waarin vrouwen elkaar liefdevol, speels en zorgzaam mogen ontmoeten op deze 4e dag speciaal voor vrouwen. Samen zinnelijk genieten, maar ook ruimte voelen om de onpeilbare diepten in onszelf te onderzoeken. Dat wat we graag of onbewust wegstoppen om maar door te kunnen.

Op deze dag gaan we elkaar ontmoeten in de vorm van een Kashjmierse Tantramassage en verbindende tantrische oefeningen en meditaties. Verder zullen we delen en dansen. 

Houd de website ook in de gaten voor andere dagen die Trinity Tantra organiseert speciaal voor vrouwen.

Meerhanden Tantramassage avond voor vrouwen

Hoe heerlijk dat vrouwen op deze avonden zich liefdevol kunnen verbinden met elkaar om elkaar uit te nodigen diep in zichzelf te zakken met alles wat er is. De onpeilbare diepten van verstopte emoties en patronen, maar ook de zinnelijkheid en levendigheid die in bekkens en harten stroomt. Herinner je wie je in wezen bent en leef het! 

De Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen

Dit is een toegankelijke avond voor vrouwen. Geschikt voor beginners en gevorderden op het tantrapad. Dit is Tao en tantra. Deze avonden gaan over genieten, voelen en ervaren. Een bekken vol leven, een hart in liefde en acceptatie en een hoofd vol rust. Een beetje dans, een beetje qigong en adem, meditatie, maar vooral plezier en verbinding. Je mag jezelf met alles wat er is meenemen, niets is onwelkom. Op deze avond dragen wij elkaar en stijgen wij uit boven onszelf. De weg naar het hart, naar eenheid, naar thuis in jezelf.