Kashmierse Tantramassage Avond

Kashmierse Tantramassage Avond voor Paren

Datum: 14-05-2021 om 19:30 - 14-05-2021 om 23:00
Tarief: 60 euro
per stel
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ  Enschede

(Gratis parkeren achter het gebouw)

Wil jij samen met je partner, lover of gelegenheidsmaatje een Tantramassage uitwisseling beleven in een veilige setting?

Kom dan naar de Kasjmierse Tantramassage avond, gegeven door Arnoud Colenbrander en Mieke Vos en voel je welkom samen.

Voordat je met je partner gaat masseren geven Mieke en Arnoud een demonstratie van deze massage. Daarna doe je samen onder begeleiding een meditatie voordat de massage uitwisseling start.

Jullie worden vervolgens uitgenodigd deze intuïtieve massage op meditatieve wijze te geven en te ontvangen, puur vanuit wat er in het moment wil ontstaan. Tijdens het masseren zal er toezicht gehouden worden en kun je om assistentie vragen.

Ook als jullie nog geen ervaring hebben met Tantramassage, zijn jullie van harte welkom om kennis te maken met deze bijzondere manier van aanraking. Voorwaarde is wel dat jullie je comfortabel voelen met naakt in de groep. Het staat overigens geheel vrij om bepaalde kleding aan te houden tijdens het masseren.


De Kashmierse massage is een liefdevolle dans van aanraking, koestering en zinnelijk genieten. Deze massage nodigt uit tot overgave. Een ontmoeting tussen vrouwen van hart tot hart. Open je hart door elkaar te laten genieten en waardevolle en liefdevolle tijd aan elkaar te geven. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd. Soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch.

We starten deze avond met een passende meditatie en doen een voorstelrondje. Mieke geeft dan met Gea op deze avond een demonstratie. We stemmen af en maken contact met elkaar op een zachte manier door o.a. dans en ademhaling. Daarna kiezen we een partner voor de massage. Uiteraard mag je ook zelf een partner meenemen om mee te masseren. We masseren (deels) bloot, wat voor jou goed voelt.

Praktisch:
Begeleiding: Mieke Vos en Arnoud Colenbrander
Kosten deelname: 60 euro per stel (massage olie, koffie/thee inbegrepen)
Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek. Ook is het handig om warme sokken (verlaten van de ruimte) en een flesje water (geen glazen in de massageruimte) mee te brengen.

Er is plek voor maximaal 5 stellen

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor stellen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel ben je comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Je masseert op een dunne matras op de grond met verwarmde kokosolie. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats.