Kashmierse Tantramassage Dag

Kashmierse Tantramassage Dag voor Paren

Datum: 05-05-2024 om 11:00 - 05-05-2024 om 17:30
Tarief: € 195 per paar
Prijs is voor 2 personen, inclusief koffie/thee, lunch en massageolie
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Bewustzijnscentrum Sadhana

De Klomp 120-101

7511 DJ  Enschede

(gratis parkeren achter het gebouw)

 

Reacties van deelnemers:

"We vonden het in het begin wel spannend omdat we nog niet zo goed wisten wat we konden verwachten. Het was daarom fijn dat het programma een gestage opbouw had, dat je op je gemak werd gesteld door de oefeningen met de groep en daarna met elkaar. Daardoor ontstond een veilige sfeer en begrip ook naar de anderen en wat zij hier zochten. Hierdoor konden we ons beter konden overgeven aan de ervaring, het naakt zijn en ondanks veel mensen om je heen heel erg samen in onze eigen bubbel zitten. We vonden jullie erg prettig in de begeleiding. Jullie gaven ons mooie en duidelijke instructies. Dat deden jullie in het algemeen, dus niet specifiek gericht op 1 stel, waardoor er geen oordeel in zat en je met de feedback zelf kon bepalen of je het wel/ niet wilde meenemen of toepassen." S.

"Een spannend idee om je partner als verjaardagskado deze workshop te geven. Maar wat was het een schot in de roos. We zijn al ruim 37 jaar bij elkaar, maar dagen elkaar gelukkig nog steeds uit om nieuwe dingen te leren en samen aan te gaan. Je denkt elkaar door en door te kennen maar de workshop leverde mooie nieuwe aanknopingspunten om onze verbintenis opnieuw te bekijken en samen via de massage anders te verkennen en te verdiepen. Allebei in de rol van gever én ook ontvanger was zeer leerzaam. Kortom, een cadeau waar we nog lang samen plezier van zullen hebben."

Maddy & Fred Kloet, Arnhem.

Samen met je geliefde diep verbinden

Op deze dag voor liefdespartners en gelegenheidsparen, masseren we intuïtief vanuit ons hart volgens de Kashmierse Tandava traditie. Je masseert alleen met je eigen partner. 

Na een voorstelrondje en opwarmoefeningen, doen we wat speelse Tantrische oefeningen om elkaar beter te leren kennen en een partnermeditatie om dieper te verbinden.

Arnoud en Debby geven een uitgebreide demo van de Kashmierse Tantramassage. Na de lunchpauze ga je met je partner deze massage uitwisselen.

De Kashmierse Tantramassage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Deze massage nodigt uit tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koesterende aanrakingen. 

Praktisch: 
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Kosten deelname: 195 euro per paar (massage olie, koffie/thee en lunch inbegrepen)
Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek.
Let op! We serveren een lichte lunch: soep met brood en iets erbij in de middagpauze.
Opgeven en betalen via de website.

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor stellen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel zijn jullie comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Je masseert met je eigen partner op een dunne matras op de grond met verwarmde kokosolie. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats. 

Koppels M/V, V/V en M/M van harte welkom. 

Reacties van deelnemers:

"We zochten meer verdieping en intimiteit in onze relatie, na 26 jaar “bij elkaar zijn” en we waren op zoek naar een andere manier van verbinding met elkaar zonder dat het meteen over seks moet gaan. Het programma had een mooie opbouw met fijne oefeningen, die ook thuis toepasbaar zijn. Jullie begeleiding vonden wij veilig, warm, fijngevoelig en met respect. De massage zelf gaan we toepassen in onze relatie. De dag heeft ons meer verbinding opgeleverd." G en J.

 

"Deze workshop is een laagdrempelige manier om kennis te maken met Tantramassage. Juist door er een hele dag aandacht aan te besteden zit je echt even helemaal in een bubbel en begrijp je het ook meer. Men heeft een bepaald beeld van Tantra wat sommigen mogelijk afschrikt echter, je hoeft geen bepaalde levensfilosofie op na te houden om dit te begrijpen en te integreren in je leven." S.

"Deze dag was heerlijk en prachtig, zo mooi om in alle rust en verbinding te komen met elkaar als paar, samen te genieten van geven en ontvangen. Super begeleiding, er komt verbinding in de groep en je komt geleidelijk tot een meditatieve staat, waardoor je je ook echt kunt ontspannen tijdens de massage."

"We vonden het een heerlijke dag. De sfeer was heel fijn en ontspannen. Jullie zijn allebei mooie inspirerende mensen. Het ontroerende me om te zien hoe jullie zo op de juiste plek zitten en precies doen wat bij jullie past. De oefeningen in het ochtendprogramma waren een mooie voorzet voor het middag programma. Er was ook voldoende pauze. De begeleiding tijdens de daadwerkelijke tantramassage was heel goed. Niet te veel en niet te weinig. Het geven van de massage was heel fijn om te doen en helemaal niet moeilijk."

"Ik vond het een inspirerende dag en erg leuk om eens gedaan te hebben. Het was nieuw voor ons dus ook beetje spannend maar voelde me al snel op mn gemak. Daarbij was jullie training fijn omdat jullie adviezen gaven maar daarin niet opdringerig overkwamen."

"De opbouw van de cursus vond ik erg goed. de combinatie van uitleg over programma, meditatie, dansen/losschudden, etc. zorgde er gezamenlijk voor dat de deelnemers goed de gelegenheid hebben om aan de mensen en omgeving te wennen. Ik vond het een erg goede zaak dat jullie fatsoenlijke audioapparatuur hebben en niet een of andere slechte speaker gebruiken. Tevens was de muziekkeuze erg prettig."