Kashmierse Tantramassagedag

Kashmierse Tantramassagedag voor Paren

Datum: 19-09-2021 om 11:00 - 19-09-2021 om 17:00
Tarief: € 150 per paar
Prijs is voor 2 personen, inclusief koffie/thee en massageolie
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ  Enschede

(gratis parkeren achter het gebouw)

 

 

Samen met je geliefde diep verbinden

Op deze dag voor liefdespartners, masseren we intuïtief vanuit ons hart volgens de Kashmierse Tandava traditie. Je masseert alleen met je eigen partner. 

Na een voorstelrondje en opwarmoefeningen, doen we wat speelse Tantrische oefeningen om elkaar beter te leren kennen en een partnermeditatie om dieper te verbinden.

Arnoud en Mieke geven een uitgebreide demo van de Kashmierse Tantramassage. Na de lunchpauze ga je met je partner deze massage uitwisselen.

De Kashmierse Tantramassage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Deze massage nodigt uit tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koesterende aanrakingen. 

Praktisch: 
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Mieke Vos:
Kosten deelname: 150 euro per paar (massage olie, koffie/thee inbegrepen)
Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek.
Let op! We verzorgen geen lunch, dus zelf eten meebrengen of een broodje halen in het centrum van de stad.
Opgeven en betalen via de website. Er kunnen maximaal 6 stellen meedoen.

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor stellen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel zijn jullie comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Je masseert met je eigen partner op een dunne matras op de grond met verwarmde kokosolie. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats. 

 

Reacties van deelnemers:

"We vonden het een heerlijke dag. De sfeer was heel fijn en ontspannen. Jullie zijn allebei mooie inspirerende mensen. Het ontroerende me om te zien hoe jullie zo op de juiste plek zitten en precies doen wat bij jullie past.

De oefeningen in het ochtendprogramma waren een mooie voorzet voor het middag programma. Er was ook voldoende pauze. De begeleiding tijdens de daadwerkelijke tantramassage was heel goed. Niet te veel en niet te weinig. Het geven van de massage was heel fijn om te doen en helemaal niet moeilijk."

"Ik vond het een inspirerende dag en erg leuk om eens gedaan te hebben. Het was nieuw voor ons dus ook beetje spannend maar voelde me al snel op mn gemak. Daarbij was jullie training fijn omdat jullie adviezen gaven maar daarin niet opdringerig overkwamen."

 

"De opbouw van de cursus vond ik erg goed. de combinatie van uitleg over programma, meditatie, dansen/losschudden, etc. zorgde er gezamenlijk voor dat de deelnemers goed de gelegenheid hebben om aan de mensen en omgeving te wennen. Ik vond het een erg goede zaak dat jullie fatsoenlijke audioapparatuur hebben en niet een of andere slechte speaker gebruiken. Tevens was de muziekkeuze erg prettig."