Shiva-Shakti Tantramassage Dag

Tibetaanse Tantramassage Dag voor paren

Datum: 17-07-2022 om 10:30 - 17-07-2022 om 17:30
Tarief: € 180,-
Per paar, inclusief koffie/thee en lunch
Begeleiding: Arnoud Colenbrander, Debby Broersma
Locatie:

Hart van MirA 

De Klomp 120 102 

7511 DJ Enschede 

Inloop vanaf 10.00 u.

Deze workshop staat in het teken van het verkennen en ontdekken van onze mannelijke en vrouwelijke energie. In de Tibetaanse Tantramassage die jullie gaan uitwisselen werken we met yang energie op de rugzijde en yin energie aan de voorzijde van het lichaam.

Door deze twee polen in onszelf en de ander samen te brengen en te verbinden met elkaar komen we dichterbij wie we werkelijk zijn en mogen onze mannelijke en vrouwelijke energie vrijelijk stromen. We zullen jullie ook verschillende houdingen laten zien waarin je elkaar kunt masseren waarbij jullie hart en bekken verbonden zijn.

Programma

Vanaf 10.00 zijn jullie welkom en staan de koffie en thee klaar.

Om 10.30 uur starten we met een voorstelrondje. Daarna doen we opwarmingsoefeningen, dans en contactoefeningen om met elkaar te verbinden. Vervolgens worden jullie onder begeleiding meegenomen in een Tantrameditatie in tweetallen om helemaal in je lijf te komen en op elkaar afgestemd te raken. Daarna geven Arnoud en Debby een uitgebreide demonstratie van de Tantramassage waarbij de mannelijke (Shiva) en de vrouwelijke (Shakti) energie opgewekt, verbonden en gebalanceerd worden.

Daarna ga je met je partner deze Tantramassage uitwisselen in een veilige bedding onder de deskundige begeleiding van de trainers.

Aanmelden

Aan stellen vragen wij jullie aan te melden via de website en gelijk te betalen. Wil je als single mee doen aan deze workshop stuur dan bij voorkeur een mail naar info@tantramassagetraining.nl om te informeren of er een plek is voor jou. Alleen als we jou kunnen koppelen aan een andere aangemelde single deelnemer kan je meedoen.

Voorwaarden voor deelname

  • Je hebt enige ervaring met Tantra, massage en/of lichaamswerk. Tantra ervaring is niet noodzakelijk.
  • Je bent comfortabel met bloot in de groep
  • Je respecteert grenzen van de ander
  • Je bent mentaal en fysiek gezond

Informeer bij fysieke of psychische klachten vooraf bij Arnoud of deze workshop geschikt is voor jou.

Wat vonden deelnemers van deze workshop?

"Meer dan geslaagde workshop zou ik zeggen en aan te bevelen bij iedereen die met "Shiva en Shakti" energie wil kennismaken."
U.P.

"Het was prachtig. Hartelijk dank, lieve Arnoud en partner. Zo heerlijk om de verdieping te ervaren met mijn partner Heleen, en om de verbinding te voelen met jullie en met alle deelnemers. Namasté."
Jan.

"Het was erg fijn om er bij te mogen zijn. Een heerlijke dag op een erg fijne plek. Kom graag nog eens terug."
M.W.