Tantramassage Avond

Tantramassage Avond voor Paren

Datum: 05-04-2024 om 19:30 - 05-04-2024 om 23:00
Tarief: €80
per koppel
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ  Enschede

 

Wat vonden deelnemers van deze workshop: 

"Programma en begeleiding was goed. Dat alles welkom is en niets hoeft en alles mag, is erg fijn. Deze avond is een mooie kennismaking met wat Tantramassage is/kan zijn en kan doen voor je." A. 

Op deze speciale Tantramassage Avond voor paren gaan jullie een nieuwe manier van aanraken ontdekken met elkaar. 

Thema: "De Yoga van de aanraking" 

Laat jullie verrassen en leer hoe bewuste liefdevolle aanraking jullie relatie zal versterken. Elkaar masseren vanuit de Tantrische Visie brengt jullie dichter bij elkaar en laat de passie tussen jullie opbloeien.

Deze avond is geschikt voor paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

We starten de avond met een korte meditatie om te landen. Daarna geven Arnoud en Debby een demonstratie van de Kashmierse Tantramassage. Vervolgens gaan jullie om de beurt elkaar masseren. 

Voor deze avond brengen jullie allebei een omslagdoek mee, een grote badhanddoek en een hoeslaken. Bij het masseren is naaktheid toegestaan, maar zeker niet verplicht. We masseren op een dunne matras met warme kokosolie. Jullie mogen ook je eigen favoriete olie meebengen.

Er kunnen maximaal 6 stellen meedoen.

Reviews

"Voor mij heeft deze avond opgeleverd dat ik me erg ontspannen voel. Ik dein nog steeds na in een hele fijne tevreden energie. Ik voel me erg dicht bij mezelf en ik ben daar heel blij mee. Voor ons samen heeft het duidelijk gemaakt dat we nog meer moeten vertragen in doelloosheid en meer tijd voor elkaar uit moeten trekken om op deze fijne manier samen te zijn."