Tibetaanse Tantramassage Dag

Tibetaanse Tantramassage Dag "Shiva Shakti"

Datum: 14-12-2019 om 11:00 - 14-12-2019 om 17:30
Tarief: €130
Prijs per paar
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
Locatie:

Hart van MirA

De Klomp 120

7511 DJ  Enschede

 

Deze workshop staat in het teken van het verkennen en ontdekken van onze mannelijke en vrouwelijke energie. In de Tibetaanse Tantramassage die jullie gaan uitwisselen werken we met yang energie op de rugzijde en yin energie aan de voorzijde van het lichaam.

Door deze twee polen in onszelf en de ander samen te brengen en te verbinden met elkaar komen we dichterbij wie we werkelijk zijn en mogen onze mannelijke en vrouwelijke energie vrijelijk stromen. We zullen jullie ook verschillende houdingen laten zien waarin je elkaar kunt masseren waarbij jullie hart en bekken verbonden zijn.

Programma

Vanaf 10.30 zijn jullie welkom en staan de koffie en thee klaar.

Om 11.00 uur starten we met een voorstelrondje. Daarna doen we opwarmingsoefeningen, dans en contactoefeningen om met elkaar te verbinden. Vervolgens worden jullie onder begeleiding meegenomen in een Tantrameditatie in tweetallen om helemaal in je lijf te komen en op elkaar afgestemd te raken.

Arnoud en Mieke zulleneen uitgebreide demonstratie van de Tibetaanse Tantramassage geven waarbij de mannelijke (shiva) en vrouwelijke (shakti) energie opgewekt, verbonden en gebalanceerd zal worden.

Om 13.00 uur hebben we een lunchpauze. Je brengt je eigen lunch mee

Daarna ga je met je partner deze Tantramassage uitwisselen in een veilige bedding onder de deskundige begeleiding van de trainers.

Aanmelden

Alleen aan stellen adviseren wij jullie aan te melden via de website en gelijk te betalen. Wil je als single mee doen aan deze workshop stuur dan bij voorkeur een mail naar info@tantramassagetraining.nl om te informeren of er een plek is voor jou. Alleen als we jou kunnen koppelen aan een andere aangemelde single deelnemer kan je meedoen.

Voorwaarden voor deelname:

Je hebt enige ervaring met Tantra, massage en/of lichaamswerk. Tantra ervaring is niet noodzakelijk.

Je bent comfortabel met bloot in de groep

Je respecteert grenzen van de ander

Je bent mentaal en fysiek gezond

Informeer bij fysieke of psychische klachten vooraf bij Arnoud of deze workshop geschikt is voor jou.