Bewust aanwezig zijn in alles wat zich aandient, dit accepteren en mijn eigen keuzes maken, is iets wat al heel lang in me zit. Rondom mijn dertigste kwam ik in aanraking met energetisch lichaamswerk en verschillende vormen van meditatie, regressie en sjamanisme. Dit was precies op het goede moment om te leren omgaan met ziekte en gezondheid. En ook om belangrijke beslissingen te kunnen nemen vanuit mijn hart over het werk dat me past, mijn privéleven en relaties.

Vorig jaar ben ik verhuisd naar een tiny huis en een eigen atelier. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart in gezonde en lekkere vegetarische voeding waarin ik opleidingen geef over vegetarisch eten, maar dan vooral over wie jij bent in relatie tot de voeding die je tot je neemt. Ik heb een passie om mensen te begeleiden te kijken naar hun patronen in relatie tot voeding maar ook om te gaan met veranderingen om jouw ideale voedingspatroon te ontwikkelen en vol te houden.

Naast goede voeding zijn voor mij ook andere factoren belangrijk om een gezond en gelukkig leven te leiden. Het omgaan met gevoelens en emoties, maar ook jezelf onderdeel voelen van de wereld om je heen en het grotere geheel, zijn voor mij net zo belangrijk. Tantra is de weg die op dit moment voor me oplicht en zeker nu Arnoud op mijn pad is gekomen als geliefde. Ik geniet enorm van de verschillende meditaties, massages en manier van communiceren zoals dat in tantra zichtbaar wordt. Ik merk dat onze verbinding zich op diepgaand niveau opent en ontwikkelt. Ik merk dat ik enorm geniet ons op fysiek, emotioneel en spiritueel contact waarbij we vanuit eigen verantwoordelijkheid de verbinding aan kunnen gaan. Tantra is het pad dat ons leidt en ik ondersteun Arnoud vanuit zijn jarenlange ervaring dan ook dolgraag om dit over te brengen en door te geven aan stellen en singels die hier open voor staan.

Ik heb de afgelopen twee jaar vele Tantra workshops gevolgd met Arnoud en tevens heb ik de training Tantra en Massage bij Tantra Atma in januari 2023 afgerond. 

Debby Broersma