Tantra Retreat voor Stellen

Tantra Experience Retreat voor Stellen

Datum: 30-09-2022 om 20:00 - 02-10-2022 om 17:00
Tarief: €790,00
per stel
Begeleiding: Debby Broersma en Arnoud Colenbrander
Locatie:

The Place to Be

Brunsveldweg 9

7021 JH Zelhem

Kom ontdekken hoe Tantra jullie relatie kan verdiepen. Ervaar tijdens ons Tantra Experience Retreat hoe jullie liefdesleven (weer) op kan bloeien. En leer met nieuwe ogen naar je partner kijken en wordt steeds weer opnieuw verliefd.

Je wordt volledig in beslag genomen door de waan van de dag: zorg voor de kinderen, het werk en sociale verplichtingen. ’s Avonds ben je vaak te moe om nog aandacht aan je partner te besteden en uitgeblust val je naast elkaar in slaap. Je weet dat jullie relatie een boost kan gebruiken, maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van. Herkenbaar?

Tantra is een prachtige vorm van energetisch lichaamswerk om tot een diepere verbinding met elkaar te komen. Ervaar tijdens Tantra Experience Retreat hoe Tantra jullie liefdesrelatie verrijkt en nieuw leven inblaast op een manier waar jullie thuis mee verder kunnen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Verliefd worden is makkelijk, de liefde brandend houden is vaak een hele uitdaging. In een veilige setting geeft Tantra Experience Retreat jullie de mogelijkheid jullie relatie tegen het licht te houden. Oude niet-werkende patronen worden losgelaten en jullie ontdekken nieuwe wegen naar duurzaam geluk. Jullie komen weer écht in contact met elkaar.

Spannend? Ja.

Confronterend? Ja, ook dat kan.

Plezier? Zeker!

En bovenal is het een compleet verzorgd weekend waarin jullie samen genieten. Van elkaar, van de prachtige omgeving en de heerlijke gezonde maaltijden.

Programma

Tantra Experience Retreat is opgebouwd uit verschillende oefeningen en meditaties om het vuur in jullie relatie weer aan te wakkeren. Ook leren we jullie een nieuwe manier van aanraken en besteden we aandacht aan de communicatie over elkaars wensen en verlangens.

 

Vrijdagavond beginnen we met speelse oefeningen om elkaar te ontmoeten. Het programma op zaterdag en zondag is afwisselend en staat in het teken van: actieve meditatie, contactoefeningen, Tantric Dance, ademwerk, partnermeditaties en massage. Ook maken we gebruik van het ‘Wheel of Consent’ van Betty Martin.

Tijdens sommige oefeningen en zeker bij de massage is het wenselijk om naakt te zijn. Dit is echter nooit verplicht. Je kunt er altijd voor kiezen om je ondergoed aan te houden.

NB: Gedurende het hele weekend worden er in de groepsruimte geen seksuele handelingen verricht.

Wat brengt Tantra Experience Retreat?

· Quality time met je partner

· Tools om oude patronen los te laten en met nieuwe ogen naar je partner te kijken

· Je leert elkaar beter kennen op een dieper niveau

· Je leert hoe door zorgvuldige communicatie jullie liefdesleven meer vervullend wordt en blijft op de lange termijn

Voor wie is Tantra Experience Retreat?

· Voor stellen die al langer bij elkaar zijn, toe zijn aan een boost in hun relatie en willen ervaren hoe Tantra hun relatie duurzaam kan verdiepen

· Voor stellen die elkaar nog aan het ontdekken zijn en benieuwd zijn hoe Tantra kan bijdragen aan het leren kennen van elkaar op een dieper level

· Voor stellen die meer openheid en transparantie in hun relatie wensen

· Voor stellen die elkaar nog moeilijk kunnen vinden in fysiek contact en intimiteit.
 

Arnoud Colenbrander en Debby Broersma

Praktische informatie

Locatie

We verblijven op het prachtige nieuwe retraitecentrum ‘The Place to Be’ op het mooie bosrijke Landgoed Slangenburg, vlakbij Doetinchem.

Jullie slapen op een tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed. We verzorgen vijf vegetarische maaltijden vanaf zaterdagochtend (ontbijt) tot en met zondagmiddag (lunch). In de pauzes is er koffie/thee met een versnapering. Heb je dieetwensen? Geef dit vooraf aan op het intakeformulier.

Data

vr 30/9

19.00-19.45 uur: Ontvangst met koffie/thee en lekkernij

20.00 uur: Aanvang programma

zo 2/10 17.00 uur: Einde

Kosten

€395,00 per persoon (dit is inclusief €215,00 voor verblijf, maaltijden en overnachtingen)

Er is plek voor maximaal 10 stellen.

Vroegboekkorting bij betaling ineens vóór 1 juli 2022. 

Aanmelden

Klik op de groene knop en voldoe met iDEAL de aanbetaling van €200 per stel. De aanbetaling is niet restitueerbaar. Lees hier onze betalingsvoorwaarden.

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de Retreat dient het gehele deelnamebedrag overgemaakt te worden.

Wil je de vroegboekkorting meepakken, betaal dan €750,00 ineens. 

Na ontvangst van jullie voorinschrijving ontvangen jullie een mail met alle praktische informatie en ons intakeformulier. Vragen? Of willen jullie graag persoonlijk bespreken of dit weekend passend voor jullie is, neem dan even contact op per mail info@tantramassagetraining.nl of telefoon (06-13839306).

Kom ervaren hoe de passie in jullie liefdesleven weer vrijuit kan stromen.