5 Elementen Tantramassage Dag

5 Elementen Tantramassage Dag

Datum: 14-03-2020 om 11:00 - 14-03-2020 om 17:30
Tarief: 80 euro per persoon en € 140,- per paar (incl. koffie/thee en lunch)
Als je als single voor aanmelding matcht met iemand betalen jullie elk 70 euro
Begeleiding: Arnoud Colenbrander, Brigitte van der Heijden
Locatie:

Ateljee 13b
Neerbroek 13 b
5427 PS Boekel (N-Br.)

Inloop vanaf 10.30u.

Op deze dag masseren we met de 5 natuurelementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether. Ontdek op deze dag waar jouw lichaam behoefte aan heeft om optimaal te kunnen genieten en de energie te laten stromen.

De kracht van aanraking

Een krachtig middel om meer in balans te komen en je energie te laten stromen is bewuste liefdevolle aanraking. Door gebruik te maken van de 5 verschillende aanraakvormen stimuleer je het lichaam van je massagepartner nog beter om zijn of haar energie te laten stromen en te laten genieten van zijn/haar sensualiteit.

Programma

Vanaf 10.30 zijn jullie welkom en staan de koffie en thee klaar.

Om 11.00 uur starten we met een voorstelrondje. Daarna doen we opwarmingsoefeningen, dans en contactoefeningen om met elkaar te verbinden. Vervolgens worden jullie onder begeleiding meegenomen in een Tantrameditatie in tweetallen om helemaal in je lijf te komen en op elkaar afgestemd te raken.

Om 13.00 uur hebben we een lunchpauze met soep en belegde broodjes.

Na de lunch geven Arnoud en Brigitte een uitgebreide demonstratie van de 5-elementen Tantramassage waarbij voor elk natuurelementen een aantal massagetechnieken en grepen worden voorgedaan.

Daarna ga je met je partner deze Tantramassage uitwisselen in een veilige bedding onder de deskundige begeleiding van de trainers.

Aanmelden

Alleen aan stellen kunnen jullie direct aanmelden via de website en gelijk te betalen. Wil je als single mee doen aan deze workshop stuur dan bij voorkeur een mail naar info@tantramassagetraining.nl om te informeren of er een plek is voor jou. Alleen als we jou kunnen koppelen aan een andere aangemelde single deelnemer kan je meedoen.

Voorwaarden voor deelname

  • Je hebt enige ervaring met Tantra, massage en/of lichaamswerk. Tantra ervaring is niet noodzakelijk.
  • Je bent comfortabel met bloot in de groep
  • Je respecteert grenzen van de ander
  • Je bent mentaal en fysiek gezond

Informeer bij fysieke of psychische klachten vooraf bij Arnoud of deze workshop geschikt is voor jou.